اسید سیتریک چیست؟

زبانک  > متفرقه >  اسید سیتریک چیست؟
0 Comments

این اسید همینطور موجب ارتقاء طعم ترش به طعم انگور و سایر ابمیوه ها میشود. نوشیدنی ها یا این که مواد غذایی که شامل میوه های بالا باشند مانند کچاپ که از گوجه فرنگی تولید می‌گردد نیز اصلی سیتریک اسیدمیباشد. صنعت های غذایی و دارویی از ۶۰درصد اسید سیتریک تولیدی به برهان ایمن بودن ، طعم اسیدی مانند ، حلالیت بالا در آب و خاصیت بافری و چلاته نمودن به طور گسترده استعمال میشود. اسید سیتریک هست که به ادله غیرسمی بودن، اسیدیته مناسب و قابلیت و امکان بافری دارای مصارف زیادی در صنعت های غذایی، دارویی، بهداشتی و سایر صنعت های می باشد. اسید سیتریک اهمیت فرمول شیمیایی C6H8O7.H2O اهمیت دانسیته مولکولی 210.14 , اسید سیتریک خشک فاین شــماره کد در میان الملل ( Cas Number ) آن 1-29-5949 و شماره کد کاتالوگ اسید سیتریک روميل A7497 می باشد. اما امروز در سال جهش تولید سوله اسیدسیتریک کرمانشاه حساس سرمایه گذاری هزار میلیارد تومان و عمل در سه کشیک مثال ای از تلاش و کوشش مستمر به جهت رونق ایجاد اسم گرفت. رستمی سرمایه گذار این پروژه را کمپانی شستا اعلام کرد و یادآور شد: تمام مشکل کنونی همین پروژه عدم عزم سرمایه گذار می باشد که می بایست هرچه زودتر انتخاب تکلیف شود. البته عارضههای جانبی استعمال از اسید سیتریک به جهت پوست می تواند شامل مواقعی مثل سوزش جزئی، حس سوزنسوزن شدن و قرمزی موقت باشد، به این ترتیب باید محصولات حاوی اسید سیتریک را پیش از به کارگیری روی صورت، روی قسمت کوچکی از پوست دست امتحان کنید. زمان افزودن ، محصولاتی مثل هلو ، زردآلو ، آلو ، گلابی و گیلاس ، را از تغییر رنگ و طعم نامطلوب ناشی از اکسیداسیون محافظت می کند. شراباز کدورت شراب ، همینطور قهوه ای شدن بعضا از شراب های سفید پرهیز می نماید ، pH را تهیه می‌کند و اکسیداسیون را هم مهار میکند. ویژگی های اسید سیتریک آن را به یک ماده افزودنی حیاتی برای صنعت های گوناگون تبدیل میکند. اسید سیتریک را به طور طبیعی نمیتوان از مرکبات استخراج کرد بدلیل این که تولید همین افزودنی از میوه ها بسیار گران و نسبت تقاضا به عرضه دوچندان فراوان میباشد و این فعالیت امکان پذیر نمیباشد. آیتم تایید کمیته مشترک سازمان FAO/WHO بعنوان ماده افزودنی غذایی میباشد. همین اسید در تهیه و تنظیم محصولات غذایی نه صرفا بعنوان ادله اسیدی کننده بلکه بعنوان یک عدد آنتی اکسیدان یا تقویت کننده گزینه به کارگیری قرار می گیرد. همینطور این ماده درصورتیکه به طور طبیعی در مواد نباشد می تواند بعنوان یک متاع جانبی از تولید پنیر ، شراب و نان ترش تولید شود. اسید سیتریک یک ماده مهم در داروها و مکمل های غذایی است. در صورتی که از تایپ کردن این مطلب لذت بردید و مطمئنا می توانید دیتاها بیشتری در گزینه اسید سیتریک و اسید اسکوربیک لطفا از ورقه ما بخواهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.