راه اندازی هتل

رستوران ساز از ابتدای شکلگیری ایده برای سرمایهگذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما میماند.
منبع :
http://restoransaz.com/run-a-hotel/
هتل یا مهمانخانه یک واژه فرانسوی است و منظور از آن یک واحد اقامتی و مسکونی اجاره ای می باشد که هدف اصلی آن برآوردن نیازهای مهمان ها می باشد. هر هتل دارای شاخه های متفاوتی می باشد که هر یک از این شاخه ها به طور جداگانه نقش ویژه و عمده ای در برآورد نیازهای مسافران و مهمان ها ایفا می کنند و هر کدام از این بخش ها در میزان سودآوری یک هتل نقش اساسی را ایفا می کنند. با توجه به تغییرات جهان و پیشرفت های عمده ای که در طول زمان صورت می گیرد امروزه هتل ها نقش بسیار عمده ای را در زندگی بشر ایفا می کنند. با توجه به سازوکار و مدیریت صحیح در بعضی از هتل ها، آنها همواره پیشرفت می کنند و به موفقیت دست پیدا می کنند و این موفقیت باعث می شود که سوددهی هتل همواره افزایش پیدا کند، در سوی دیگر هتل هایی را می بینیم که با عدم درایت و مدیریت ناشایستی که در هتلداری و اقتصاد هتلداری انجام می شود با شکست روبرو می شوند.

یکی از شاخصه های اصلی طراحی، معماری است. به طور کلی معماری که در یک هتل صورت می گیرد باید متمایز از هتل های دیگر باشد و طراحی های صورت گرفته هتل باید از استاندارد های بین المللی پیروی کند و خلاقیت های به کار رفته شده در این طراحی و معماری ها مشهود باشد. اگر فضاها و متراژها به طور صحیحی طراحی شوند بدون شک رضایتمندی را در مشتریان خواهیم دید و این رضایتمندی باعث می شود مشتریان خرسند ما به نوعی به عنوان بازاریاب برای هتل عمل کرده و با انتقال حس رضایت خود به دیگران مشتریان جدیدی برای هتل جذب کنند.
به طور کلی سیاست ها و نگرش های مدیران با یکدیگر متفاوت می باشد و میزان خدماتی که یک هتل ارائه می دهد به طور مستقیم برگرفته از همین سیاست ها می باشد.