چگونه می توان ماهیگیری کپور کوفته ماهی برای زمستان برای شکست آماده طعمه – قسمت 2!

0 Comments

[ad_1]

اصول طراحی و ساخت موفق کپور کوفته ماهی, رب ها و سس spod و چوب مخلوط زمین طعمه و غیره حیاتی برای دریافت کاملا حق با شماست! بنابراین در حال حاضر بهره مندی از تجربه و توصیه های عملی از یک ماهی گیر که در دام یک رکورد جهانی قبلی کپور و در حال توسعه شده است و تصفیه خانه طعمه و دستور العمل های برای تمام انواع ماهی کپور طعمه در طور متفاوت و فرمت جایگزین برای بیش از 30 سال!

زمانی که من شروع به ماهیگیری کپور در دهه هفتاد کاستارد پودر خمیر ساخته شده با آب بسیار محبوب طعمه استفاده بسیار محتاط crucian carp به عنوان به خوبی به عنوان بزرگتر کپور و دوباره نشان می دهد که چگونه یک محلول افزایش کربوهیدرات آیا گرفتن کپور و بدون هر گونه توسل به پروتئین بالا و مواد تشکیل دهنده.

من می توانم به ثروت از بینش و بهینه سازی اشاره گرها استفاده می کنید می تواند در مورد صید کپور بزرگ با استفاده از جزئیات بیشتر از پروتئین و مواد اما نمی خواهم به پیچیده اصول اصلی من در سراسر در این مقاله به جز شما چند بیشتر جایگزین راهنمایی در مورد مواد تشکیل دهنده پروتئین است که در صحنه!

در واقع پروتئین بالا طعمه هستند و نه ایده آل ترین طعمه برای زمستان اگر چه در درجه حرارت گرمتر از تابستان ماهی قطعا قادر خواهد بود برای مصرف به مراتب بیشتر طعمه و در واقع هضم آن به مراتب بهتر نسبت به زمستان. زمستان واقعا می تواند زمانی که کم یا نسبتا غنی پروتئین طعمه می تواند مورد سوء استفاده با موفقیت و نتایج حاصل از اولین پیشگامان به بهره برداری بسیار پایین تر غنی از مواد مغذی پرندگان غذا طعمه کاملا اشتباه بسیاری از پروتئین بالا و طعمه علاقه مندان سال پیش!

اگر شما می توانید فکر می کنم در مورد انسان اولیه غذاهای اصلی من که قبلا ذکر شد در بخشی از این مقاله و شما یک لیست از مواد اولیه برای مبتدی کپور طعمه در حال ظهور; این شامل جایگزین کربوهیدرات مواد تشکیل دهنده و همچنین برخی از پروتئین بالاتر مواد از جمله کنف و اسپیرولینا.

اکثر ماهیگیران تفننی دیدن و یا شنیدن در مورد طعمه است که شامل ذرت, آرد سویا یا سویا آرد و سمولینا, برای مثال. من شخصا اجتناب از استفاده از محصولات سویا چرا که امروز بیش از 80 درصد است یا اصلاح ژنتیکی شده یا آلوده به اصلاح ژنتیکی سویا!

چرا به خود کپور آینده ای سالم با انتخاب واقعا سالم مواد خود را طعمه مواد; فرانکشتاین محصولات غذایی مانند اصلاح شده ژنتیکی سویا و ذرت و گندم دوروم (سمولینا) هیچ جایی در یک سالم کپور طعمه! لطفا با من و شما به زودی به درک و چرا از محصولات GM هستند اجتناب شود. من آنها را به مواد غذایی به عنوان آنها در واقع سمی به سلامت و تعادل هر دو خارجی در کپور و بدن انسان و داخلی در محیط زیست طبیعی! آیا نگاه کردن در اینترنت جزئیات از این که چرا و چرا محصولات GM ممنوع در اروپا و چگونه مونسانتو باید رشوه اعضای کنگره در ایالات متحده به خود GM بذر و محصولات ساخته شده قانونی!

نتایج حاصل از مصرف غذاهای اصلاح شده ژنتیکی مانند ذرت و سویا است که این فرم به طور کامل بیگانه ترکیبات هرگز قبل از معرفی به بدن ماهی و مرد و دراز مدت پیامدهای بهداشتی این هستند تا از آسیب رساندن به سلامت و آنقدر عمیق است که تقریبا همه شواهد که این مضر هستند پوشش داده شده توسط مونسانتو (عمده اصلاح ژنتیکی بذر تولید.)

نکته دیگر این است که مونسانتو بد هستند زیرا دانه خود را نمی تواند برای بیش از یک فصل رشد در نتیجه توقف کشاورزان مستقل بودن این ساخته شده است که تکان دهنده تعدادی از کشاورزان به علت ورشکستگی به طور مصنوعی بالا دانه قیمت. اما به مراتب بیشتر موذی است که پیامدهای بهداشتی از محصولات GM و آلودگی غیر از محصولات GM!

یک جنبه از محصولات GM من به خصوص پیدا کردن آنها را بسیار نگران کننده است که یک پیشرو در جهان از علف کش (دور بالا) ثابت شده که علت بسیاری از بیماری های شایع فروخته شده توسط مونسانتو در واقع مهندسی به های مختلف GM دانه! من هم ممکن است اضافه کردن که GM دانه نمی انطباق با هر تغییر تهدید های زیست محیطی مانند افزایش دما یا تغییر درجه حرارت و یا افزایش می یابد در برخی آفات و بیماری های دیگر است که ممکن است به طور ناگهانی اعتصاب در حالی که دانه های طبیعی که برای بقای چنین مشکلاتی می تواند با موفقیت توان به رشد تا کنون hardier محصولات در آینده است.

بدون این توانایی برای انطباق واقعی احتمال عظیم شکست محصول و گرسنگی دسته جمعی است که به سادگی یک ماده از زمان و اتفاق خواهد افتاد. مونسانتو مهم نیست البته و صرفا ساخت یک جفتک انداختن سریع امروز و عبور در آسیب سیاست های خود را و حرص و آز بر روی نسل های آینده است.

یک افزودنی من نشان می دهد در اینجا فقط در مورد شما می خواهید برای شروع با تجربه با کربوهیدرات مواد تشکیل دهنده را افزایش داد و تنها با یک ماده شاهدانه پروتئین کل کنف و خرد کنف. به عنوان یک مشاور و زمینه تستر برای تعدادی از طعمه های شرکت من می دانم که چقدر تفاوت حتی یک لبه می توانید بنابراین در اینجا این است که یکی از آسان به بهره برداری و به شما توصیه میکنم که تست کردن کنف پودر پروتئین از CC مور!

شاهدانه حاوی قوی ترین پروتئین (edistin پروتئین) شناخته شده در گیاه پادشاهی و روغن شاهدانه شناخته شده به عنوان یکی از قوی ترین ضد التهابی مواد. آن است که حتی امروز مورد استفاده توسط کسانی که مایل به جلوگیری و یا درمان بیماری و آنقدر قوی است که دولت در ایالات متحده اجازه نمی دهد که رشد آن به دلیل آن را کاهش می دهد بزرگ شرکت دارویی سود اگر حقیقت را در مورد کنف شد و در واقع شناخته شده توسط توده ها.

طعمه ساخته شده با کنف نفت ممکن است به نظر می رسد بسیار جالب تر به شما در حال حاضر من فکر می کنم! من قوی ترین روغن شاهدانه من می تواند به عنوان یک مکمل های غذایی حیاتی اما من نمی با استفاده از انواع گریدهای مورد استفاده در ماهیگیری کپور طعمه. در واقع من با استفاده از روغن شاهدانه در من طعمه اما آن است که بسیار قوی, من باید کمتر از آن شکل از طعمه های شرکت. فقط بنابراین شما درک تفاوت این فرم استفاده کنم در واقع به نظر می رسد به صدای فش فش در زبان به عنوان گیرنده در سطح زبان تحریک. فکر می کنم در این مورد!

من امیدوارم که شما می توانید ببینید و درک آنچه که نان انجام شده است و در واکنش با آب و هنگامی که در راه حل زمانی که در تماس با ماهی کپور حواس و درک برخی از اصول اساسی درگیر در تبدیل شدن به آگاهی بیشتری از نحوه ساخت طعمه طراحی شده به بهترین شناسایی ماهی و در واقع به تحریک تغذیه!

من می توانم به دولت است که پس از سالها تحقیق و طعمه آزمایش و پالایش طعمه و دستور العمل ها و طعمه حالت از اقدامات و آب واکنش و غیره من در حال حاضر پایه من طعمه طرح های در درست تغذیه باعث غنی از مواد خاص است. این است که من می دانم که من طعمه تضمین شده برای تحریک تکراری تغذیه برای به حداکثر رساندن شانس اتصال تغذیه ماهی.

این نیز به همین ترتیب است که طعمه را ذاتی ظرفیت به عمد ایجاد و بهینه سازی ماهی کپور تغذیه حتی در جایی که شرایط یا شرایط ایده آل نیست مانند در پایین درجه حرارت در زمستان و یا در پایین اکسیژن اشباع از آب کپور آب در گرمای تابستان. من برای پیدا کردن این نقطه شروع بسیار قابل اعتماد و بهترین از همه کاملا اعتماد به نفس الهام بخش! نشان داد در منحصر به فرد آماده طعمه و طعمه ماهی کپور و ماهی طعمه اسرار کتابها است که به مراتب قدرتمند تر اطلاعات نگاه من وب سایت منحصر به فرد (Baitbigfish) و دیدن بیوگرافی من در زیر برای جزئیات بیشتر از من کتاب های الکترونیکی معاملات در حال حاضر!

توسط تیم ریچاردسون.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *